Bedrijven, scholen & verenigingen

Wilt u alvast voor 2024 reserveren? Neem dan contact op met onze regelpiet!


Vaststelling opdracht, betaling en aanvaarding voorwaarden

Wij beschouwen iedere aanvraag als maatwerk en daarom stellen we samen met u het programma vast. U ontvangt hierna een bevestiging van de opdracht en een betalingsverzoek die u binnen de door ons gestelde termijn dient te voldoen. Zodra uw betaling door ons is ontvangen is de opdracht definitief en gebonden onze Algemene voorwaarden evenementen en Regels bezoek evenementen.


Annuleren en restitutie

Wij hanteren een regeling voor restitutie bij annulering zoals is na te lezen in onze Algemene voorwaarden evenementen.


Kwaliteitsgarantie

Wij investeren continue in onze uitrusting om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Na aftrek van alle kosten besteden wij een deel van de resterende middelen aan één of meerdere goede doelen en aan kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Wij zien er op toe dat al onze onbezoldigde vrijwilligers van onbesproken gedrag zijn en met veel plezier hun bijdrage leveren om op eigentijdse wijze de unieke traditie van het Sinterklaasfeest in stand te houden.


Gratis 25 prachtige ansichtkaarten.

Om u de gelegenheid te bieden kinderen persoonlijk uit te nodigen voor het Sinterklaasfeest hebben wij een prachtige ansichtkaart met bijbehorende postzegel laten ontwikkelen aan de hand van het ontwerp van Sara Winter.

Ieder bedrijf dat bij ons boekt krijgt 25 ansichtkaarten gratis. U dient wel zelf aan te geven of dat u van deze aanbieding gebruikt wenst te maken. Dit kan tijdens de bevestiging van de boeking, of anders achteraf door een mailtje te sturen.

EXTRA SINTERKLAAS ANSICHTKAARTEN BESTELLEN
Extra kaarten zijn verkrijgbaar voor € 0,15 per stuk, en bij een afname van 25 stuks of meer betaalt u € 0,10 per stuk.

UNIEKE SINTERKLAAS POSTZEGELS
Wilt u helemaal goed voor de dag komen en indruk maken op ouders en kinderen dan kunt u ansichtkaarten voorzien van een unieke bijpassende postzegel van Sinterklaas Amersfoort. Het PostNL tarief voor een postkaart bedraagt € 1,01. Vanwege de kosten voor gebruik van rechten op het ontwerp kunnen postzegels worden bestelt voor € 1,10 per stuk. 

VERZENDING BESTELLING PER BRIEVENBUSPAKKET
Wij brengen voor elke zending (ook voor de gratis kaarten) het reguliere PostNL tarief inrekening.

BESTELLEN
U kunt bestellen door onze Regelpiet een mailtje te sturen.