Over ons

Veel ervaring
Ons team is vanaf 2005 tot 2022 uitgegroeid tot een groep van veelal vaste vrijwilligers. Hierdoor is er een zeer hechte band ontstaan en wordt er met heel veel plezier samengewerkt.

Bijzondere inzet
Wij hebben het er graag voor over om uw kinderen blij te maken met een bezoekje. Maar dat is niet onze enige drijfveer! Aangezien wij geen winstdoelstelling hebben zetten wij ons kosteloos in voor gezinnen waar het vieren van het Sinterklaasfeest normaal niet mogelijk is en wordt een deel van de opbrengst ter beschikking gesteld aan één of meerdere goede kinderdoelen. 

Grote waardering
Er wordt uiteraard veel gelachen, maar ook heel serieus inhoud gegeven aan het neerzetten van een geslaagd optreden. De waardering hiervoor is kennelijk erg groot, hetgeen is af te leiden uit de grote hoeveelheid positieve reacties die wij mogen  ontvangen en de vele herhalingsboekingen.

De nieuwe fotoserie, met hierin o.a. onze eigentijdse Pieten, laat nog even op zich wachten.

Zodra we in de gelegenheid zijn om een fotoshoot te maken zullen we onze eigentijdse Pietenkorps tonen. Tot die tijd zal u het even moeten doen met enkele foto’s die wij recent zelf hebben gemaakt.