Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid

Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven zoals: A-Dance Amersfoort, Albert Heijn, Bosbad-SRO, Bureau Sterk, Brandweer Amersfoort, Crop Accountants, Dr. Oetker, De Ronde Tafel, De Vreeden Installatietechniek, Eigenhuis Groep, Expertum Consultancy IT, iCommit, iQibt, Faber Personeelsdiensten, Fish Partners, KPN, Kracht van Verschil, Leitz, Liftinstituut, Lyvore Zorggoed, Maxdoro, MedZ Europe, Netwerk VSP, NEXUS Nederland, SRO, Randstad uitzendbureau, Retail Solution, Rohde & Schwarts, Ronde Tafel Amersfoort, Speeltuin Rivierenwijk, Stichting Woongroep Amervoorde, Strypes, Tennisvereniging Alta, Van Bruggen Daktechniek, Volkswagen PON, Veenendaal Catering & Partyverhuur, Trivento B.V. en Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar.

Ook bezochten wij scholen in Amersfoort waaronder De Border, De Malelande en De Marken.

 

Wat klanten van ons vinden (reacties 2022).


Zaterdag heeft de Sint en zijn Pieten ons weer met een bezoek vereert. Het was heel gezellig en leuk, maar de kids waren zo druk.  Vooraf al, want op het moment dat Sint binnen komt zo groot als dat sommige al zijn hebben ze toch respect en luisteren wat hij allemaal te vertellen heeft. Als elk kind één pakje heeft ontvangen is er tijd voor de groepsfoto.

En dan ook nog voor een familie groepsfoto, die een Piet genomen heeft, ook de gekke bekken foto. Tja en dan vertrekken ze weer zodat wij de rest van de pakjes uit kunnen pakken. Maar ze hadden overal strooigoed achter gelaten, in al mijn lades in de keuken, in pannen, de koelkast, op plantjes, verschillende jaszakken die aan de kapstok hingen en schoenen die eronder staan. Maar de daders zijn vastgelegd op de gevoelige plaat dus of dat nog een staartje gaat krijgen zullen we maar in het midden laten.

Fam. Noordman


Bedankt voor de super leuke Sinterklaas show. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad. Top gedaan!

Trivento


Afgelopen zaterdag werden meer dan 100 kinderen van onze collega’s verrast door een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Het gezelschap werd gebracht door een ambulance van Stichting Ambulance Wens Nederland, de stichting die onze organisatie de komende drie jaar sponsort. Het was weer een geslaagd Sinterklaasfeest!

Volkswagen Pon Financial Services


We vonden het geweldig en Sint en de pieten waren heel relaxed. Voldoende aandacht voor de meisjes en op een goede manier. Dank daarvoor en tot volgend jaar!
 
Anna, Sarah, Lotte, Lara en Noor… 
en de grote mensen natuurlijk!

Heel erg leuk gedaan! Leuke Show!
 
Crop Accountants 

Het was super.
 
Op verzoek anoniem

In 1 woord geweldig! Super goed gedaan, met veel humor, daar houden wij van. Ook heel leuk, hoe er met de kinderen werd omgegaan, ging allemaal heel leuk en relaxed. Van ons krijgen jullie een dikke 10!
 
Susan Drenth-Kroonenberg

Het was weer geweldig Sinterklaas had alle tijd, zelfs voor de grotere kinderen, die mochten ook bij de Sint komen. Na afloop nog een foto van alle acht de kleinkinderen, samen met de Pieten. Voor herhaling en voor andere gezinnen, zeker een aanrader.
 
Ria en Harm van Hoorn

Het was weer bijzonder geslaagd! Een Sint die wel houdt van enerzijds een grapje en anderzijds een kritische noot… dat werd door de volwassenen gewaardeerd. Sint had af en toe op basis van de naam niet helemaal helder of het kind een jongen of meisje was, dat ging een aantal keer fout. Bleek wel uit de tekst, maar we zullen zelf volgend jaar het geslacht erbij vermelden. 🙂  De kinderen waren weer onder de indruk van Sint en alle Pieten die met hen speelden, die interactie was leuk.
 
Retail Solutions

(Red.) Inderdaad handig om een volgende keer erbij te zetten
of het om een signor of signorita gaat. 🙂


Het was weer een gezellig Sint bezoek. Fijn om weer de oude vertrouwde Sint te mogen ontvangen. Vooral leuk omdat Sint de kinderen van jongs af aan heeft meegemaakt. Er was rust en aandacht voor de kinderen. Dank weer!
 
Op verzoek anoniem

Leuke avond gehad en fijn dat ze tijd maakten voor alle kinderen.
 
Op verzoek anoniem

 
Onze Sinterklaasavond was door het bezoek van Sint een Pieten zo ontzettend leuk en super geslaagd! Wij zijn heel dankbaar aan deze Sint en Pieten! Humor, de tijd nemen, geduld en gezelligheid! Top Top! Heel erg bedankt! Het was meer dan perfect!
Elly Snijder

Eindelijk mochten Sint en de Pieten weer langskomen op kantoor. Wat een feest was dat. De kinderen hebben er weer enorm van genoten.
 
Dr. Oetker

Wat was het weer geweldig! Jullie doen dit zo leuk. De kinderen, maar zeker ook wij als ouders, hebben genoten.
 
Jorine Krijgsman

De kinderen (en ouders) hebben genoten van de komst van de Sint en zijn Pieten. Het was zeer geslaagd, dank daarvoor.
 
Op verzoek anoniem

Voor het tweede jaar is Sinterklaas bij ons geweest. Het was geweldig, dit jaar zonder corona regels. Dat de Pieten konden gooien met de pepernoten was zo leuk en maakte het spannend. Ook waren de Pieten en Sinterklaas wat spontaner dan vorig jaar wat betekent dat er een leuke wisselwerking ontstond ook met de volwassen. Het is zo leuk om dit ieder jaar te doen zolang de kleinkinderen er helemaal inzitten. Wij zeggen tot volgend jaar en erg bedankt. 
 
Jacqueline Andriese

Wij vonden de communicatie voor het bezoek van Sinterklaas en Pieten echt fantastisch. Het bezoek van de Sint en Pieten was erg leuk. Sint was echt Sint. En de kleding van de Sint en Pieten waren erg mooi en goed verzorgd. Het was niet alleen voor de kleinkinderen maar ook voor ons een groot succes en voor herhaling vatbaar. Misschien is voor een bepaalde rolverdeling gekozen om de aandacht bij Sint te houden. Wij zelf vonden het wel jammer dat de Pieten geen rol hadden. Zij hadden met een grapje of interactie met de kleinkinderen misschien wat spanning weg kunnen halen. Nu zaten ze er gewoon op een stoel bij.

Lidy

(Red.) Het is inderdaad aan Sint om de aandacht van de kinderen te bewaken. Afhankelijk van de kinderen en setting komen Pieten al dan niet meer in beeld. Denk bij minder b.v. aan timide en angstige kinderen. Wel bij dat jullie het als fantastisch hebben ervaren.


Het was erg leuk! Professioneel geregeld en mooie trucs!

Ronde Tafel


Onze kleinkinderen waren verrast dat Sint opeens in onze kamer stond. En hij had zelfs een zak met voor ieder kind een kadootje. Zelfs een aantal dagen later vinden we nog pepernoten in schoenen. Ook de Pieten hebben hun best gedaan zodat het voor iedereen een dag werd om niet te vergeten.

Op verzoek anoniem


Was meer dan magisch! We hebben allemaal enorm genoten en gelachen! Dank jullie wel.

Nancy van Putten


De Sint en de Pieten waren keurig op tijd, de kinderen waren helemaal door het dolle heen. Enige puntje van kritiek… Sint had geen groot rood boek waar alles instaat en de Pieten waren niet echt actief. Verder hopen we volgend jaar weer volop gebruik van jullie te maken dan in Achterveld, of gaan jullie niet zo ver?

Op verzoek… een anonieme oma

(Red.) Sint was het boek kwijt (Sinterklaas Journaal), Pieten waren inderdaad een beetje moe en neen… ons bereik blijft  beperkt tot Amersfoort, Hooglanderveen en Hoogland.


Geweldig Sint en Piet, wat een mooi initiatief. We komen zeker weer, los van dat het jullie het onwijs leuk regelen voor de kinderen, ben je ook een pracht Sinterklaas. Goed in de communicatie. En dan ook nog de donatie naar een goed doel.
Ik ben fan, tot volgend jaar.
 
Groetjes, Jorieke

Het was echt een feestje! Zowel voor de kinderen als de volwassenen (en de pakketbezorger die het pakketje aan Sinterklaas mocht overhandigen)!
 
Judith Sciaroni

We hebben het allemaal erg leuk en gezellig gevonden.
Het van tevoren aankondigen van jullie komst via de app is als heel prettig ervaren. Iets minder strooigoed mag wel….er wordt heel veel vertrapt. Was bij ons geen probleem want de plavuizen kunnen heel wat hebben. Maar… het is wel zonde.
 
Sylvia van Dijk
(Red.) We zullen de Pieten instrueren het voortaan wat rustiger aan te doen!

 
We hebben een mooi Sinterklaasfeest mogen vieren en 140 kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

KPN, Peter Brouwer.