Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid

Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven zoals: A-Dance Amersfoort, Albert Heijn, Bosbad-SRO, Bureau Sterk, Brandweer Amersfoort, Crop Accountants, Dr. Oetker, De Ronde Tafel, De Vreeden Installatietechniek, Eigenhuis Groep, Expertum Consultancy IT, iCommit, iQibt, Faber Personeelsdiensten, Fish Partners, KPN, Kracht van Verschil, Leitz, Liftinstituut, Lyvore Zorggoed, Maxdoro, MedZ Europe, Netwerk VSP, NEXUS Nederland, SRO, Randstad uitzendbureau, Retail Solution, Rohde & Schwarts, Ronde Tafel Amersfoort, Speeltuin Rivierenwijk, Stichting Woongroep Amervoorde, Strypes, Tennisvereniging Alta, Van Bruggen Daktechniek, Volkswagen PON, Veenendaal Catering & Partyverhuur, Trivento B.V. en Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar.

Ook bezochten wij scholen in Amersfoort waaronder De Border, De Malelande en De Marken.

 

Wat klanten van ons vinden (reacties 2022).

Bedankt voor de super leuke Sinterklaas show. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad. Top gedaan!

Trivento


Afgelopen zaterdag werden meer dan 100 kinderen van onze collega’s verrast door een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Het gezelschap werd gebracht door een ambulance van Stichting Ambulance Wens Nederland, de stichting die onze organisatie de komende drie jaar sponsort.

Het was weer een geslaagd Sinterklaasfeest!

Volkswagen Pon Financial ServicesWat klanten van ons vinden
(reacties 2021).


Wat hebben we genoten zeg! Ontzettend bedankt. Zouden graag volgend jaar weer willen :).

Groetjes, Casper en Shaymali (en natuurlijk Zoë en Sem).


We vonden dat jullie het erg geloofwaardig, heel huiselijk en goed voorbereid deden. Een hele leuke avond en leuke ervaring voor de kinderen. Houden zo!

 

Op verzoek anoniem.


Ondanks Corona toch weer een verzorgd en veilig bezoek van de Sint. Voor de kindjes was het weer overtuigend en bijzonder ook al moest iedereen afstand houden.

Familie Kroes.


Ja wat was het weer een feestje. En wat zagen de sint en zijn pieten er weer mooi en verzorgd uit. Alle aandacht ging naar de kinderen. En wij vonden de sint zijn opmerking zo leuk bij binnenkomst. Wat leuk dat hij nog wist van zijn bezoek twee jaar geleden. En dan ook nog even een compliment voor de man achter de schermen, wat wordt alles goed georganiseerd. Wij kijken weer terug op een prachtig Sinterklaasfeest. Dan zou je toch willen dat Sinterklaas echt bestaat en dat je je hele leven in dit mooie kinderfeest mag blijven geloven. Onze dank gaat uit naar allen die dit mooie thuisbezoek mogelijk maken.

 

Familie van der Schaag.


Het was bovenverwachting goed. Een prachtige Sint met superleuke Pieten. Wat hebben de kinderen genoten. We zijn zo verliefd dat we volgend jaar dit zeker weten weer doen. Hij nam de tijd en belde netjes van te voren dat ze er aan kwamen. Het was het meer dan waard. Een echte aanrader dus.

 

Casper en Shaymali.


Heel gezellig en fijn dat Sint rustig de tijd nam.

Linda.


We hebben een geweldige Sint op bezoek gehad. Hij nam de tijd voor de kinderen maar ook de foto ‘s. Dank je wel Sint en Piet en tot volgend jaar!

Familie van Gent.


Het was geweldig. Perfect zoals Sinterklaas moet zijn met alle aandacht voor de kinderen. Pieten verdienen een pluim. Een jonge Piet was vrij rustig, maar was ook oké. De meisjes, mama ’s en papa ‘s, opa en oma hebben genoten. Ondanks dat de papa’s in de tuin moesten staan vanwege de corona hebben zij alles mee gekregen. Onze complimenten!

Familie Verhoeven.


Een echt hoog bezoek ontvangen. Top contact en goede informatie vooraf. Het was het geld meer dan waard. Tot volgend jaar!

Linda.


Heel erg leuk gedaan, knap om met weinig informatie er zo’n interactief moment van te maken. Ideaal ook met delen van live locatie voorafgaand aan bezoek. Bedankt!

Walter.


Het was geweldig. Heel goed ingelezen en gebruikt in de gesprekken met de kinderen! Wat een humor, van zowel Sint als Pieten. Heel gaaf dat jullie er waren….Graag tot volgend jaar!

Nandi.


Sint en beide Pieten waren bij onze jongeren (met verstandelijke beperking) op Amervoorde op bezoek.
Het is een onvergetelijk top avond voor onze 18 jongeren geworden. Volgend jaar graag weer zo doen.

René den Hartog.


Leuk, gezellig en grappig.

Familie van der Horst.


De kinderen waren niet echt op de hoogte van het feit dat Sinterklaas zou komen, maar ze waren bij Opa en Oma om het feest te vieren en vermoeden dus wel dat hij zou komen. Dat vermoeden werd bevestigd toen Opa op Whatsapp de live locatie van de Sint door kreeg. Ze hebben de route van de Sint tot voor de deur gevolgd. Het raam zat vol vette neusjes. Wat waren ze blij en ze vonden het niets vreemd dat hun ouders buiten stonden en de verrichtingen door het raam moesten volgen. Ja ja de Corona regels. Sint en zijn pieten deden het weer fantastisch. En we hopen dat ze volgend jaar weer willen komen.

PS.
We zijn wel benieuwd of Piet nog pijn in haar been heeft na de demonstratie van Devin?

Familie Noorman.


Het was weer super, als altijd.

Helen.


Iedereen (kinderen en(groot)ouders) was dol enthousiast. Een bezoek om nooit meer te vergeten. Voor herhaling vatbaar, we rekenen er op dat Sint en Pieten volgend jaar weer langs komen.

Frank Boeren.


Wij hebben echt een leuke middag gehad! De hoeveelheid pieten erbij was ook top!!

Alwin.


Heel blij dat het ondanks de covid maatregelen door kon gaan, de kinderen vonden het super. Leuke persoonlijke aandacht, mooie kleding. Top gedaan!

Familie Brandsma.


We hebben een heel leuk Sinterklaasfeest kunnen vieren dankzij de Sint en zijn Pieten. Ze hadden zich heel goed voorbereid, waren voor de kinderen en volwassenen heel erg grappig. Prima communicatie vooraf, ook over de Corona-maatregelen en goede adviezen v.w.b. de organisatie. Zeer ervaren Sint en Pieten.

Linda Zwart (iQibt)


Dit jaar voor het eerst Sinterklaas Amersfoort op bezoek (dit hadden we jaren eerder moeten doen!). Een erg leuk & professioneel team. Fijn contact met de hoofdpiet. Meedenkend al de weken vooraf, en ook in de laatste voorbereidingsweek toen de Sinterklaasmiddag op het laatste moment aangepast moest worden ivm de COVID-maatregelen. En tot slot: de kinderen én de ouders vonden het erg leuk!!

Monique.