Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid

Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven zoals: A-Dance Amersfoort, Albert Heijn, Bosbad- SRO, Bureau Sterk, Crop Accountants, Dr. Oetker, Eigenhuis Groep, Expertum Consultancy IT, Faber Personeelsdiensten, Fish Partners, KPN, Kracht van Verschil, Leitz, Liftinstituut, Lyvore Zorggoed, Maxdoro, MedZ Europe, Netwerk VSP, NEXUS Nederland, Randstad uitzendbureau, Rohde & Schwarts, Speeltuin Rivierenwijk, Studio Pauline, Strypes, Tennisvereniging Alta, Veenendaal Catering & Partyverhuur en Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar.

Ook bezoeken wij veel scholen in Amersfoort waaronder Atlantis, De Border, Dubbelster, Kameleon, en de Malelande.


Wat klanten van ons vinden (reacties 2019).
Helaas hebben we, vanwege de aanhoudende Corona maatregelen, het Sinterklaasfeest 2020 niet kunnen ondersteunen.


Wat een geweldig Sintbezoek was dit! Bedankt voor deze fijne ervaring. Een dikke 10 voor de Pieten en Sint. Boven alle verwachting. Wij hebben hier allemaal enorm van genoten.

Oma Oudshoorn (van Jeroen en Sanne).


Beste Sint en Pieten,
Wat hebben wij met zijn allen genoten van uw bezoek. Niet alleen de kleintjes, maar ook de groten vonden het een bijzonder geslaagde middag. Wij kunnen híer weer een jaar op teren. Ga zo door, en tot volgend jaar!

Ineke Wolken.


Wij hebben het zeer prettig ervaren, en fijn dat er van tevoren een app komt. De sint nam alle tijd voor de kids.
De pieten deden leuk mee, en waren erg gul met de pepernoten. Alles was als verwacht en we hopen Sint volgend jaar weer te mogen begroeten. Nogmaals bedankt!

Familie Prins.


Wij hebben Sint en 3 Pieten gisteren op bezoek gehad. De kinderen, en wij ook, hebben enorm genoten! Het was een feest! Sint was goed voorbereid en kon van alles over de kinderen vertellen. Grapjes hier en daar, kortom het was super! Een aanrader!! Ga zo door! Jullie doen het fantastisch!

Madelein Pauw.


We hadden voor de derde keer de Sint gevraagd langs te komen en het was ook nu weer een groot succes. Dat onze kleinkinderen zeiden dat dit de echte Sint was, onderstreept zijn overtuigende en kindvriendelijke optreden. Volgend jaar zeker weer!

Gert Kroes.


We hebben als familie erg genoten. Het was super leuk en de Pieten waren super enthousiast. Volgend jaar als onze zoon nog steeds gelooft dan doen we het weer. Was het geld zeker waard en het appje was erg handig.

Familie Gouw.


Wij hebben echt zo genoten van het bezoek! Het was al direct bij binnenkomen een feest! Super professioneel en heel leuk, de kinderen zijn nog steeds laaiend enthousiast en de volwassenen ook! Zo goed alle informatie verwerkt en zo mooi gedaan! Echt alleen maar complimenten en lof!

Warme groeten,
Familie van Ruler.


Het huisbezoek was weer helemaal top. We boeken ongeveer al 12 jaar, en ieder jaar is het weer een feest.
Altijd gezellige en leuke Sint en Pieten. Nr. 1 om te boeken!

Remco van Eijk.


Het was weer net als alle jaren geweldig. Vrolijke Pieten die graag met poppen spelen wat de jonge poppenmoeders in ons gezin erg leuk vonden. Sinterklaas kreeg er geen woord tussen bij de Pieten en oma. Pas toen de pop bij de Sint op schoot zat en rare geluidjes begon te maken brak het feest echt los. De kinderen kregen om de beurt de aandacht van de Sint. En dan is het tijd voor cadeautjes en het onvermijdelijk afscheid. Maar niet voordat er een paar groepsfoto’s waren gemaakt. Onder het “Dag Sinterklaasje” werd de Sint uitgeleide gedaan.

Jan Noorman.


Het was weer top verzorgd. Mooi alles volgens afspraak. Kinderen vonden het weer geweldig dat Sinterklaas en zijn zwarte Pieten langs kwamen. Vooral zo doorgaan!

Anita de Wit. 


Jong en oud heeft genoten van het Sintbezoek. Zowel Sint als ook de pieten waren fantastisch. Goede communicatie vooraf en ook net voor het bezoek het appje met; ‘Wij komen eraan.‘ hebben we als zeer prettig ervaren. Het geheel kwam professioneel over. Kortom… wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Dank voor het fijne bezoek.

Anneke van de Vlasakker.


Wij hebben weer heel erg van jullie bezoek genoten. Dank jullie wel! Wat zijn het toch een leuke mensen die jullie in het team hebben, en de kleding en schmink waren weer top! Voorheen een belletje, nu een appje om live de route te volgen… net zo handig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda van Rossum de Graaf.


Op zondag 1 dec bent u bij ons geweest. Wij hebben er van genoten en de kindjes ook, ze hebben het er nog over. Fijn dat jullie op tijd waren en alles benoemden wat ik heb geschreven.

Groeten, Carine Berendse.


Het was weer fantastisch. Er werd goed op de kids ingespeeld. Ze hebben genoten en gezellig meegezongen.

M. van der Steen.


Het was erg leuk! En erg ontspannen. De Pieten waren lief en de Sint wist het allemaal mooi aan elkaar te praten.

Marieke Tibbe.


We vonden het weer fantastisch, niet alleen de kinderen maar ook de volwassen. Spontane Pieten en Sinterklaas!

Oma van Ommen Kloeke-Vos.


Prachtige Sint en Pieten, wij hebben genoten! Sint en Pieten wisten goed in te spelen op alles wat ter sprake kwam. Kleding zag er tiptop uit.

V. van der Vlies.


Dit was de eerste keer dat ik Sinterklaas thuis heb uitgenodigd. Best spannend met alle visite thuis. Je weet immers niet wie er gaat komen en wat je kunt verwachten. Maar alles was tot aan de puntjes geregeld. Zowel Sint als wijzelf hadden alle informatie waardoor in iedergeval het officiële goed was afgestemd. Dus lag de focus op de gezelligheid! We hebben ons enorm vermaakt! Ik kijk er met een lach erop terug. Mijn visites? Die willen volgend jaar weer! Dus hopelijk tot volgend jaar!!!

Arzu Kansu.


Geweldig wat hebben wij genoten. Applaus voor de Sint en zijn Pieten. Mijn kleindochter; ‘Nou die Sint in Leiden is nep. Hier in Amersfoort is de echte. Zie je mam, nu ben je er zelf bij.’ Wij zeggen met zijn allen… tot volgend jaar! Ik ga zeker weer boeken.

Gerrie Koolaard.


Echt heel tof gedaan met Sint en 4 Zwarte Pieten. De kids, opa en oma vonden het super en hebben echt genoten. En Sint volgende keer zal ik zeker aan mijn kledingkeuze denken. (Red. – Kersttrui met Rudolph – hoe verzin je het)

Patricia Hack.