Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid

Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven zoals: A-Dance Amersfoort, Albert Heijn, Bosbad-SRO, Bureau Sterk, Brandweer Amersfoort, Crop Accountants, Dr. Oetker, De Ronde Tafel, De Vreeden Installatietechniek, Eigenhuis Groep, Expertum Consultancy IT, iCommit, iQibt, Faber Personeelsdiensten, Fish Partners, KPN, Kracht van Verschil, Leitz, Liftinstituut, Lyvore Zorggoed, Maxdoro, MedZ Europe, Netwerk VSP, NEXUS Nederland, SRO, Randstad uitzendbureau, Retail Solution, Rohde & Schwarts, Ronde Tafel Amersfoort, Speeltuin Rivierenwijk, Stichting Woongroep Amervoorde, Strypes, Tennisvereniging Alta, Van Bruggen Daktechniek, Volkswagen PON, Veenendaal Catering & Partyverhuur, Trivento B.V. en Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar.

Ook bezochten wij scholen in Amersfoort waaronder De Border, De Malelande en De Marken.

Wat klanten van ons vinden (reacties 2023)


Hi Sint, Piet en Lakei, 

Het bezoek van de Sint en zijn Piet en lakei was magisch. De kinderen hebben er weer van genoten. Het bezoek is van hoog niveau (qua act maar ook qua aankleding). Daarnaast is de communicatie met regelpiet perfect. Je weet goed waar je aan toe bent. Mocht het passen, dan zijn er ook verschillende leuke toevoegingen: kleurplaat wedstrijd etc. te vinden op hun website. Kortom: een aanrader voor een magisch sinterklaasfeest.

Evelien – Speeltuin Rivierenwijk.


Dag Sinterklaas,

Bedankt voor de leuke middag! Iedereen was enthousiast en we kregen positieve feedback terug op jullie in elkaar gezette “act”. Ieder kind heeft zijn of haar momentje met Sinterklaas gehad en ik geloof dat dit een aardige uitdaging was met zoveel kinderen, maar het was zeer geslaagd!
iQibt


Bedankt voor het leuke bezoek en tot volgend jaar.
De Vreeden


Het was weer fantastisch goed voor mekaar, leuk team. Sinterklaas nam alle tijd voor de kinderen, volgend jaar gaan we weer gebruik van jullie maken.
Oma van Ommen Kloeke-Vos


Beste Sint (en 4 Pieten) het was weer fantastisch zowel voor klein als groot. Rijd ook volgend jaar a.u.b. ons huisje NIET voorbij. We hebben in 2024 nog minstens 2 gelovigen die uitkijken naar uw komst. 

Geniet van de wijn, laat me weten welke jullie prefereren dan houden we daar rekening mee.

Met vriendelijke groet, mit freundlichen Grüße, kind regards, meilleures salutations, arrivederci e à presto!
Frank Boeren


Heel veel dank namens ons allen voor een onvergetelijke fijne start van onze pakjesavond.
Familie de Jager


Sint en pieten waren top.
Zeker tot volgend jaar!
Martin Planthof


De Sint leek de echte wel!!!
Leuke interactie tussen Sint en kind.
Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 


Geweldig bezoek, we hebben genoten van Sinterklaas en de pieten. Super dat Sint ook in is voor iets geks. De kinderen durfden zelfs een grote knuffel te geven. De flexibiliteit ter plekke zorgde voor een prachtig en dierbaar moment.
Eline


Was weer een feestje!!!

Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 


Het is 2 december en een bezoek van de Sint is aangezegd. De vier kleinkinderen zijn allemaal erg blij met dit bericht. Vooral Juna de jongste van de vier. Zij is erg gespannen en heft om het kwartier het lied “Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet” aan. De andere 3, Kyan, Elin en Devin vallen haar zo nu en dan bij. Ook zij zijn gespannen maar hun geloof ligt een beetje anders dan bij Juna. En dan is het zover de Sint staat voor de deur en het huis dat toch al niet zo groot is, is opeens te klein. Uit volle borst wordt er gezongen en geschreeuwd, totdat de Sint eindelijk is gesetteld en de kinderen om de beurt bij zich roept. Juna als eerste. Zij is nu ineens heel erg stil. Maar ze praat toch wel met de Sint en trekt samen met hem gekke bekken. Na samen de cadeaus te hebben uitgepakt en er geposeerd was voor de groepsfoto was het weer tijd voor de Sint om naar het volgende gezin te gaan. Het was een heel geslaagd bezoek, net als alle andere jaren, en we hopen dat volgend jaar weer dunnetjes over te doen.

Familie Noorman


Het bezoek overtrof onze verwachtingen. Sint en de Pieten waren goed op de hoogte van alle problemen rondom het Sinterklaasjournaal, dus waren ze op een geheime missie. Ze zagen er allemaal prachtig uit. Het bezoek was zeer vriendelijk, humoristisch en gezellig. We hebben genoten met de kinderen en kleinkinderen.

Jeanet van de Kuijlen


Was zeer leuk!  Waren op tijd, leuke vriendelijke Pieten en goed voorbereid. Gaan leuk met kinderen om. Goede improvisatie. TOP!

Hans Drenth


Sinterklaas en zijn Pieten brengen al heel wat jaartjes bij ons een bezoekje. De kinderen vinden dit geweldig en hebben hier zulke leuke herinneringen aan. Oudste is bijna 14 jongste net 2,  maar ze vinden het bijzonder om dit samen te delen. Vooral omdat het zo grappig en gezellig is met Sint en zijn Pieten. Bedankt voor het creëren van mooie herinneringen voor ons gezin.

Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 


Het was geweldig! We hebben allemaal in een deuk gelegen van de grappige pieten? En de lieve sinterklaas die ook de kamer oplicht met humor en liefde en aandacht voor iedereen!

Roos


Sint, wat waren wij blij met uw bezoek. U en uw Pieten zagen er geweldig uit. U was op tijd, belde tevoren dat u onderweg was, dus we zaten klaar. U sprak de kinderen liefdevol toe en had ook nog grappige humorvolle opmerkingen voor de volwassenen. We hebben gelachen! Wel strooien met pepernoten maar niet te veel. Kortom, een ouderwets gezellig Sint bezoek. Het was perfect!

Kathelijne VervestEen hele mooie Sint en mooie hoofdpiet…zeer tevreden over hun gesprekjes met de kinderen. Wij hebben genoten! Wel bijzonder dat het verhaal van het Sinterklaasjournaal invloed heeft op wat de Sint en Pieten moeten vertellen bij de mensen thuis!
Patricia Oudshoorn


Heel leuk gedaan! Goede traditiegetrouwe Sint, op de hoogte van de ontwikkelingen in het Sinterklaasjournaal en vrolijke Pieten. De mogelijkheid om met een iets grotere groep (bijv. 5 of 6 kinderen) een langer tijdslot te boeken zou heel fijn zijn (en dat je in het formulier dan ook meer kinderen kunt opgeven).
Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 

Helaas is het niet mogelijk om een langer tijdslot te boeken, aangezien wij zoveel mogelijk gezinnen de gelegenheid willen bieden om een huisbezoek aan te vragen. Het komt vaker voor dat er meer dan 4 kinderen aanwezig zijn en dat is in de regel geen probleem… zolang het er maar niet teveel zijn om binnen de beschikbare tijd te behandelen. In een dergelijk geval iets minder wetenswaardigheden per kind opgeven en de extra kinderen vermelden bij de bijzonderheden.


Was (weer) super leuk! Hartelijk dank!
Kunnen we al intekenen voor volgend jaar?
Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 

Helaas… huisbezoeken kunnen pas weer vanaf 1 september worden aangevraagd.


FANTASTISCH!! Piet die rustig op de grond met onze 4 jarige dochter met Duplo speelde en mijn 6 jarige zoon die de dag erna met een vriendje de foto’s bekijkt en ze toch wel echt moeten concluderen dat DE echte Sinterklaas wel degelijk zelf aan het werk is, want dit was dus geen hulp Sinterklaas, maar de echte! Mijter, baard, pak, werkelijk alles klopte! Wat een fantastische start voor ons allemaal van onze pakjesavond. Heel veel dank Sinterklaas en twee zijn Pieten… en ga vooral zo door!!
Marissa


Alweer een super gezellig sinterklaasfeest gehad dit jaar! Heel veel aandacht voor groot en klein en alles kan. De kinderen genieten er elke keer weer van dat ze even zo dicht bij Sint en Piet kunnen komen.
NEXUS Nederland b.v


Wij de ouders en grootouders waren allemaal helemaal weg van Sinterklaas en zijn Pieten. Dan hebben we het nog niet over de kleintjes gehad, zij kunnen over niets anders praten. Zo’n goed kostuum en schmink, ook de act fantastisch! Dankjewel Sinterklaas en Pieten. Perfect, nog mooier dan die van de tv. Echt fantastisch goed!
Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding 


Het was wederom geweldig, Erg gezellig, en alle tijd voor groot en klein! Een aanrader voor iedereen. Alles was Perfect!
Harm van Hoorn


Sinterklaas bij KPN was weer een groot feest. Sint en zijn Pieten zagen er weer zeer verzorgd uit. Op naar volgend jaar!
KPN


Heel erg bedankt! We hebben weer ontzettend genoten 🙂
Op verzoek geplaatst zonder naamsvermelding