Sinterklaas en het Zebrapaard

Wij kregen het afgelopen jaar veelvuldig het verzoek om de link door te geven van de film “Sinterklaas en het Zebrapaard”. Deze film, waaraan een aantal vrijwilligers van het Sinterklaas Amersfoort team in het productieproces hebben meegewerkt, werd deels opgenomen in het Dierenpark Amersfoort. Deze prachtige musicalfilm, geregisseerd door Sander Klugt, zit vol met vrolijke en leuke liedjes. De muziekarrangementen zijn van René Meister en Rogier Grosman, terwijl de muziekteksten afkomstig zijn uit de koker van Henk Westbroek die tevens de rol van Burgemeester vertolkt. Een aanrader voor kinderen, maar ook volwassenen zullen genieten van deze grappige film die voornamelijk tot stand is gekomen door de inzet van amateurs. Bekijk deze film op Youtube.

Sint en Pieten boeken vanaf 1 september

De vakantie is weer afgelopen. Sint en Pieten genieten nog even van het mooie weer en de prachtige stranden in Spanje. U kunt vanaf 1 september boeken en dat kan uitsluitend via de link die vanaf deze datum op onze Website zal staan. Relaties die eerder bij ons geboekt hebben zijn tot 15 september preferent. Na deze datum gaat de agenda open voor de wachtlijst en nieuwe relaties. Meestal zitten we dan al grotendeels vol, dus ons advies is om dat niet af te wachten en u zo snel mogelijk aan te melden. Afspraken worden geboekt op volgorde van binnenkomst en in aansluiting op de rijroute. Als u te lang wacht, wordt het steeds moeilijker om nog een plaatsje te bemachtigen in onze overvolle agenda, waarbij bovendien iedere boeking zoals gezegd dient aan te sluiten op onze routeplanning.

Landelijke intocht 16 november in Apeldoorn

De landelijke sinterklaasintocht zal dit jaar op zaterdag 16 november in de gemeente Apeldoorn gaan plaatsvinden.

Er waren meerdere gemeenten in de race, maar Apeldoorn sprong er tussenuit vanwege het grote enthousiasme. Een andere reden om voor de Gelderse stad te kiezen, was dat de Sint niet eerder op de Veluwe aankwam. 

Apeldoorn heeft geen rivier of haven, wel een kanaal. Volgens een woordvoerder van de gemeente „wordt er nog gekeken” hoe de Sint zal aanmeren met zijn Pakjesboot 12. “Voor ons geen probleem.”, zegt Sint. “Wij vinden overal wel een oplossing voor.”

Vrolijk Pasen

Hallo allemaal,

Als bisschop kan ik natuurlijk niet achterblijven om iedereen een vrolijk Pasen te wensen. Nog maar 209 nachtjes slapen en dan ben ik weer in Nederland. Wij zijn nog aan het overleggen in welke plaats we dit jaar met de stoomboot zullen aankomen, maar zodra dit bekend is, laat ik het jullie weten.

Nou, dag hoor!