Bezoek aan huis

Helaas! Reserveren voor 2022 is niet meer mogelijk.

Per 1 september 2023 kunt u weer reserveren! We doen alleen particuliere huisbezoeken binnen Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen en uitsluitend in huiselijke kring. Alle andersoortige aanvragen worden toegerekend aan ‘Bedrijfsmatige aanvragen en Evenementen‘.


Kosten huisbezoek

Voor een particulier huisbezoek brengen wij € 80,00 in rekening. In dit bedrag zijn inbegrepen onkosten voor aanschaf en onderhoud van kleding en haarwerk, schmink, reiskosten en verstrekking van strooigoed. Strooigoed is van Bolletje met hierin ruim snoepgoed gemengd volgens eigen samenstelling. Het bezoek duurt 20 minuten en binnen deze tijd kunnen wij maximaal 4 kinderen behandelen en voldoende aandacht schenken. Wij doen geen dubbele boekingen aangezien we zoveel mogelijk gezinnen blij willen maken met een bezoek.


Wat geschiedt er na uw aanvraag

Zodra uw aanvraag door ons is aangemaakt ontvangt u een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling wordt dit automatisch een definitieve overeenkomst. Hierna ontvangt u van ons, begin november, een mailtje met een link naar een online webformulier waarin u informatie over de kinderen kunt opgeven voor in het Grote Boek van Sinterklaas. Bovendien worden er in hetzelfde formulier enkele praktische vragen gesteld over het bezoek. Het Webformulier dient uiterlijk 25 november 2022 aan ons te zijn verzonden!

Aanvaarding Regels Huisbezoek en Algemene Voorwaarden Huisbezoek

Door het sluiten van een definitieve overeenkomst met ons gaat u automatisch akkoord met onze Regels Huisbezoek en Algemene Voorwaarden Huisbezoek.


Annuleren en restitutie

Wij hanteren een regeling voor restitutie bij annulering zoals is na te lezen in onze Algemene Voorwaarden Huisbezoek. Ná de landelijke intocht van Sinterklaas, dit jaar op 12 november 2022, is annulering uiteraard nog wel toegestaan, maar wordt er geen restitutie meer verleend.


Kwaliteitsgarantie

Wij investeren continue in onze uitrusting om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Na aftrek van alle kosten besteden wij een deel van de resterende middelen aan kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Vrijwilligers van Sinterklaas Amersfoort zijn van onbesproken gedrag en leveren met veel plezier hun bijdrage om op eigentijdse wijze de unieke traditie van het Sinterklaasfeest in stand te houden.


Regels Huisbezoek

Algemene Voorwaarden Huisbezoek