Sinterklaasontbijt bijwonen?

Het is al een keer eerder gebeurd dat Sinterklaas en zijn Pieten kwamen ontbijten bij Ferron Optiek in Nieuwland. Wat een succes was dat! Een heerlijk ontbijt, leuke muziek, lekker knutselen en Sint las ook nog een prachtig verhaal voor. De kinderen hebben het er nog over, want de meeste Pieten schoven aan tafel om mee te knutselen. Alleen kinderen mochten naar binnen en ouders konden ondertussen even boodschappen doen, of buiten genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, of chocomelk met speculaas. Helaas waren er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en deze waren binnen enkele dagen uitverkocht.

Maar er is goed nieuws want Sinterklaas en Pieten komen ook dit jaar weer ontbijten. Op 24 november om 10:00 uur komen ze gezellig langs en Reinier Ferron heeft geregeld dat er deze keer meer ruimte is. De leegstaande winkel van de voormalige Bruna wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een prachtige lokatie waarin een mooi feestje gehouden zal gaan worden. Regelpiet van Sinterklaas Amersfoort zorgde ervoor dat Sint dit weer in zijn agenda wilde zetten.

Deze keer wordt er niet voorgelezen, maar een prachtige Sinterklaas Musicalfilm getoond. “Sinterklaas en het Zebrapaard”, door de Pieten gekozen tot beste sinterklaasfilm ooit, is een prachtige film over Amerigo, die per ongeluk naar de dierentuin wordt getransporteerd in plaats van naar het Pietenhuis. De dierenverzorgers verwisselen Amerigo met een zebra. De directeur van de dierentuin ziet ineens kansen….. Regelpiet, Liedjespiet en Invalpiet gaan op onderzoek uit en worden geholpen door de bakkersdochter en haar vriendinnetje. Hoe zal dit aflopen?

Er zijn iets meer tickets dan vorige keer, maar ook nu geldt dat je er snel bij moet zijn. Let op! Er is alleen toegang voor kinderen, dus wellicht is het leuk als je met je vriendje, broertje of zusje komt. Of, nog beter, neem ze allemaal mee.

Bestel nu online je ticket

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van Sinterklaas Amersfoort, abonneer je dan op op onze Blog