Huisbezoek

Wij zijn weer geopend voor het aanvragen van huisbezoeken!

Wacht niet te lang, want ieder jaar weer blijkt dat onze agenda erg snel vol is. Tot 15 september zijn klanten die eerder bij ons hebben geboekt preferent. Hierna wordt de wachtlijst opengesteld en komen nieuwe klanten op basis van aanmeldingsvolgorde aan de beurt. Na zaterdag 16 november is boeken niet meer mogelijk!


Klik op de onderstaande afbeelding om direct een huisbezoek aan te vragen. 


We doen alléén particuliere huisbezoeken binnen Amersfoort en uitsluitend in huiselijke kring. Alle andersoortige aanvragen worden toegerekend aan ‘Bedrijfsmatige aanvragen en deelname aan Evenementen‘.


Voor een particulier huisbezoek brengen wij € 70,00  in rekening. In dit bedrag zijn inbegrepen onkosten voor onderhoud aan kleding en haarwerk, schmink, reiskosten en verstrekking van strooigoed. Strooigoed is van Bolletje met hierin ruim snoepgoed gemengd volgens onze eigen samenstelling.


Het bezoek duurt 20 minuten en binnen deze tijd kunnen wij maximaal 4 kinderen behandelen en voldoende aandacht schenken. Wij doen geen dubbele boekingen, aangezien we zoveel mogelijk gezinnen blij willen maken met een bezoek.


Als ‘goede-doelen-organisatie’ investeren wij continue in onze uitrusting om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Na aftrek van alle kosten besteden wij resterende middelen aan kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.


Als uw aanvraag door ons wordt bevestigd gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden. Lees deze daarom goed door!