Bezoek aan huis

Bedrijven, winkels en andere organisaties

Er worden geen reserveringen door ons gemaakt voor 13 november, 4 en 5 december.
Voor reserveringen stuur ons een bericht met informatie over uw aanvraag.


Scholen

Bezoek aan scholen is uitsluitend op vrijdag 3 december.
Voor reserveringen stuur ons een bericht met informatie over uw aanvraag.


Particulieren

Wij doen alleen particuliere huisbezoeken binnen Amersfoort en uitsluitend in huiselijke kring. Lees onderstaande tekst goed door. Onderaan de pagina staat een button waarop u kunt klikken om een reservering aan te vragen.

Voor een particulier huisbezoek brengen wij € 75,00 in rekening. In dit bedrag zijn inbegrepen onkosten voor onderhoud van kleding en haarwerk, schmink, reiskosten en verstrekking van strooigoed. Strooigoed is van Bolletje met hierin ruim snoepgoed gemengd volgens eigen samenstelling. Het bezoek duurt 20 minuten en binnen deze tijd kunnen wij maximaal 4 kinderen behandelen en voldoende aandacht schenken. Wij doen geen dubbele boekingen aangezien we zoveel mogelijk gezinnen blij willen maken met een bezoek.

U kunt voor de onderstaande dagen en tijden reserveren.

Vrijdag 3 december – vanaf 15.00 tot 20.30* uur,
Zaterdag 4 december – vanaf 13.00 tot 20.30* uur,
Zondag 5 december – vanaf 13.00 tot 20.30* uur.

* = laatste reservering van 20.30 tot 20.50 uur

Belangrijke wijziging

Tot 13 november 2021, zijnde de datum van de Landelijke intocht van Sinterklaas, kan er geannuleerd worden tegen volledige restitutie. Nà deze datum is annuleren niet meer mogelijk en vind er geen restitutie meer plaatst. Indien nà 13 november 2021 door het RIVM wordt bepaalt dat vanwege Corona-perikelen huisbezoeken niet meer toegestaan zijn, dan beroepen wij ons op een overmachtsituatie. Hierdoor zal het in onze Algemene Voorwaarden opgenomen artikel Ontbinding van de overeenkomst plaats maken voor een regeling waarbij, onder aftrek van door ons in het voortraject gemaakte kosten en inkoop van materialen, een restitutie zal plaatsvinden van € 50,00.


Klik op onderstaande button een reservering aan te vragen


Als ‘goede-doelen-organisatie’ investeren wij continue in onze uitrusting om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Na aftrek van alle kosten besteden wij resterende middelen aan kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Als uw aanvraag door ons wordt bevestigd gaat u automatisch akkoord met onze Regels Huisbezoek en Algemene Voorwaarden Huisbezoek, inclusief hierboven vermelde restitutie regeling ingeval door het RIVM dwingende bepalingen worden opgelegd die ons beletten de aangenomen opdracht ten uitvoer te brengen.


Regels Huisbezoek

Algemene Voorwaarden Huisbezoek