Bedrijven, scholen & evenementen

 

Voor 2022 kan alvast weer geboekt worden!

Voor bedrijven en scholen is het verstandig om al vroeg te informeren naar de mogelijkheden voor 2022 aangezien er veel meer vraag dan aanbod is. U kunt hiervoor hele hele jaar door contact opnemen met onze Regelpiet.

Wij beschouwen iedere aanvraag als maatwerk en daarom stellen we samen met u het programma vast. Bij het aangaan van een overeenkomst verklaren betrokken partijen zich automatisch akkoord met de voorwaarden zoals hieronder zijn in te zien.


Algemene voorwaarden Evenementen


Gratis 25 prachtige ansichtkaarten.

Om uw bedrijf de gelegenheid te bieden kinderen persoonlijk uit te nodigen voor het Sinterklaasfeest hebben wij een prachtige ansichtkaart met bijbehorende postzegel laten ontwikkelen aan de hand van het ontwerp van Sara Winter.

Ieder bedrijf dat bij ons boekt krijgt sowieso 25 ansichtkaarten gratis. U dient wel zelf aan te geven of dat u van deze aanbieding gebruikt wenst te maken. Dit kan tijdens de bevestiging van de boeking, of anders achteraf door een mailtje te sturen.


EXTRA SINTERKLAAS ANSICHTKAARTEN BESTELLEN
Extra kaarten zijn verkrijgbaar voor € 0,15 per stuk, en bij een afname 25 stuks of meer betaalt u € 0,10 per stuk.

UNIEKE SINTERKLAAS POSTZEGELS
Wilt u helemaal goed voor de dag komen en indruk maken op ouders en kinderen dan kunt u ansichtkaarten voorzien van een unieke bijpassende postzegel van Sinterklaas Amersfoort. Het *PostNL tarief voor een postkaart bedraagt € 0,96. Vanwege de kosten voor gebruik van rechten op het ontwerp kunnen postzegels worden bestelt voor € 1,10 per stuk. 

Wij brengen voor elke levering (ook voor de gratis kaarten) het reguliere *PostNL tarief van € 4,60 in rekening voor een brievenbuspakketje en als dat niet mogelijk is en 7,25 voor een gewoon pakketje tot 10KG.

* PostNL tarieven 2021

BESTELLEN
Ansichtkaarten en postzegels zijn te bestellen door onze Regelpiet een mailtje te sturen.