Bedrijven & Evenementen

Helaas, vanwege het rondwarende COVID-19 virus kan er voor 2020 niet worden geboekt.


Beste Sinterklaas-vrienden,
 
Primair is het Sinterklaasfeest omhult met veel contactmomenten tussen Sinterklaas en Pieten enerzijds en kinderen en volwassenen anderzijds. Met de voortdurende dreiging van COVID-19 virus hebben wij de laatste weken geregeld trachten in te schatten wat dit zou betekenen voor onze organisatie, bezoeken aan scholen, bedrijven en bij families thuis. 
 
Kunnen we nog wel verantwoord en smetteloos werken tijdens onze voorbereidingen in het Pietenhuis? Welke vergaande maatregelen zijn hiervoor noodzakelijk? En hoe doen we dat met afstand houden en mondkapjes? Met hoeveel mogen we straks in de auto en is het vervoer naar de locaties en de uitvoering van activiteiten nog wel verantwoord? Mogen we überhaupt nog wel op bezoek? Allemaal vragen die ons flink bezig hebben gehouden, waarbij gaandeweg ook nog eens naar voren kwam dat onze hoofdpiet Corona bleek te hebben. Gelukkig gaat het met hem weer goed, maar wij zijn er goed van doordrongen dat het gevaar constant op de loer ligt. 
 
Intussen zal het niemand ontgaan zijn dat de Corona besmettingen flink zijn toegenomen en de tweede golf zich in razend tempo uitstort over Nederland. Zoals gezegd hebben wij niet alleen te maken met interne vraagstukken en maatregelen, maar ook zien wij extern veel beperkingen en de noodzaak om opgelegde aanpassingen door te voeren. De onlangs aangekondigde strengere maatregelen die het cabinet heeft uitgevaardigd hebben voor ons de doorslag gegeven om te besluiten het Sinterklaasfeest dit jaar niet te ondersteunen. Als u het toch wilt vieren, houdt u dan vooral aan de richtlijnen van de RIVM en het OMT.
 
We vertrouwen er op dat u zich in onze besluitvorming kunt vinden en hopen volgend jaar weer op vertrouwde wijze met u het Sinterklaasfeest te kunnen vieren.
 
Voor dit jaar wensen wij u veel plezier en hopen u volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen begroeten.  

Indien u ons een boodschap wenst te sturen kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Wij beschouwen iedere aanvraag als maatwerk en daarom stellen we samen met u het programma vast. Bij het aangaan van een overeenkomst verklaren betrokken partijen zich automatisch akkoord met de voorwaarden zoals hieronder zijn in te zien.Gratis 25 prachtige ansichtkaarten voor bedrijven.

Om uw bedrijf de gelegenheid te bieden kinderen persoonlijk uit te nodigen voor het Sinterklaasfeest hebben wij een prachtige ansichtkaart met bijbehorende postzegel laten ontwikkelen aan de hand van het ontwerp van Sara Winter.

Ieder bedrijf dat bij ons boekt krijgt sowieso 25 ansichtkaarten gratis.
U dient wel zelf aan te geven of dat u van deze aanbieding gebruikt wenst te maken.
Dit kan tijdens de bevestiging van de boeking, of anders achteraf door een mailtje te sturen.


EXTRA SINTERKLAAS ANSICHTKAARTEN BESTELLEN
Extra kaarten zijn verkrijgbaar voor € 0,15 per stuk, en bij een afname 25 stuks of meer betaalt u € 0,10 per stuk.


UNIEKE SINTERKLAAS POSTZEGELS
Wilt u helemaal goed voor de dag komen en indruk maken op ouders en kinderen dan kunt u ansichtkaarten voorzien van een unieke bijpassende postzegel van Sinterklaas Amersfoort.

Normaal kost een postzegel van PostNL € 0,87. 
Vanwege de kosten voor gebruik van rechten op het ontwerp kunnen postzegels worden bestelt voor € 1,00 per stuk. 


AFHALEN OF VERZENDEN VAN UW BESTELLING
Bestellingen zijn af te halen op het postadres van Sinterklaas Amersfoort.
Heeft u liever dat uw bestelling wordt toegezonden, dan brengen wij voor de gratis levering van 25 stuks ansichtkaarten het reguliere PostNL tarief van € 3,00 in rekening.
Bij extra bestellingen geldt het aanverwante tarief van PostNL.
Er zijn geen verzendkosten verschuldigd indien het bedrag van de bestelling hoger is dan € 50,00.


BESTELLEN
Ansichtkaarten en postzegels zijn te bestellen door onze Regelpiet een mailtje te sturen.