Bedrijven, scholen, organisaties & evenementen

Aanvragen voor bedrijven, scholen, organisaties en evenementen kunnen nu worden ingediend.


De agenda voor bezoeken aan bedrijven, scholen, organisaties, winkelcentra en deelname aan evenementen is weer geopend, maar let op… zaterdag 13 november zijn wij niet beschikbaar, op vrijdag 3 december doen wij uitsluitend schoolbezoeken en aansluitend huisbezoeken. Op zaterdag 4 en zondag 5 december doen wij uitsluitend particuliere huisbezoeken!


Is er eenmaal een boeking tot stand gekomen dan kan er door de opdrachtgever niet meer worden geannuleerd. Ingeval er door het RIVM verplichte bepalingen worden opgelegd en hierdoor de uitvoering van de opdracht niet door ons kan worden opgevolgd, restitueren wij tot de datum van de intocht 50% van het bedrag dat door opdrachtgever aan ons is voldaan. Een evenementen verzekering sluiten kan wellicht handig zijn, al zal dit voor Corona niet altijd dekking bieden.


Het is verstandig om al vroeg te informeren naar de mogelijkheden, aangezien er veel meer vraag dan aanbod is.


U kunt middels onderstaand formulier een bericht verzenden aan onze Regelpiet.


Wij beschouwen iedere aanvraag als maatwerk en daarom stellen we samen met u het programma vast. Bij het aangaan van een overeenkomst verklaren betrokken partijen zich automatisch akkoord met de voorwaarden zoals hieronder zijn in te zien.


Algemene voorwaarden Evenementen

 


Gratis 25 prachtige ansichtkaarten.

Om uw bedrijf de gelegenheid te bieden kinderen persoonlijk uit te nodigen voor het Sinterklaasfeest hebben wij een prachtige ansichtkaart met bijbehorende postzegel laten ontwikkelen aan de hand van het ontwerp van Sara Winter.

Ieder bedrijf dat bij ons boekt krijgt sowieso 25 ansichtkaarten gratis. U dient wel zelf aan te geven of dat u van deze aanbieding gebruikt wenst te maken. Dit kan tijdens de bevestiging van de boeking, of anders achteraf door een mailtje te sturen.


EXTRA SINTERKLAAS ANSICHTKAARTEN BESTELLEN
Extra kaarten zijn verkrijgbaar voor € 0,15 per stuk, en bij een afname 25 stuks of meer betaalt u € 0,10 per stuk.

UNIEKE SINTERKLAAS POSTZEGELS
Wilt u helemaal goed voor de dag komen en indruk maken op ouders en kinderen dan kunt u ansichtkaarten voorzien van een unieke bijpassende postzegel van Sinterklaas Amersfoort. Het *PostNL tarief voor een postkaart bedraagt € 0,96. Vanwege de kosten voor gebruik van rechten op het ontwerp kunnen postzegels worden bestelt voor € 1,10 per stuk. 


AFHALEN OF VERZENDEN VAN UW BESTELLING
Bestellingen zijn af te halen op het postadres van Sinterklaas Amersfoort. Heeft u liever dat uw bestelling wordt toegezonden, dan brengen wij voor de gratis levering van 25 stuks ansichtkaarten het reguliere *PostNL tarief van € 4,50 in rekening. Bij extra bestellingen geldt het aanverwante tarief van PostNL. Er zijn geen verzendkosten verschuldigd indien het bedrag van de bestelling hoger is dan € 50,00.

* PostNL tarieven 2021

BESTELLEN
Ansichtkaarten en postzegels zijn te bestellen door onze Regelpiet een mailtje te sturen.