Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid


Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven zoals: A-Dance Amersfoort, Albert Heijn, Bosbad- SRO, Bureau Sterk, Crop Accountants, Dr. Oetker, Eigenhuis Groep, Expertum Consultancy IT, Faber Personeelsdiensten, Fish Partners, KPN, Kracht van Verschil, Leitz, Liftinstituut, Lyvore Zorggoed, Maxdoro, MedZ Europe, Netwerk VSP, NEXUS Nederland, Randstad uitzendbureau, Rohde & Schwarts, Speeltuin Rivierenwijk, Studio Pauline, Strypes, Tennisvereniging Alta, Veenendaal Catering & Partyverhuur en Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar.

Ook bezoeken wij veel scholen in Amersfoort waaronder Atlantis, De Border, Dubbelster, Kameleon, en de Malelande.


Wat klanten van ons vinden


Bedankt voor het bezoek. We hebben echt héél erg genoten. De complimenten van iedereen die aanwezig was op 2 december. Alleen maar lofwoorden, en wat zagen jullie er mooi uit. Heerlijke super humor. Jullie zijn echt een top team!

Jolanda van Rossum


Sint, het was weer  fantastisch, ga zo door. Keurig verlopen en prima op tijd. Wij waren zeer tevreden. Tot volgend jaar!

Piet Koenders


Super bedankt voor een geweldige pakjesavond. De kinderen hebben genoten. Mijn zoon (7 jaar) had ook Sinterklaas gezien op de Hockey, maar dat was een hulpsinterklaas geweest. De Sint die we via jullie op bezoek kregen was toch echt de ECHTE Sinterklaas!!!

Danielle


Complimenten voor de professionele outfits en act! Dank voor de rustige benadering. We hebben onze zoon na jullie bezoek omgekleed. Hij was doorweekt van de spanning, maar opgetogen en blij. Bij de kinderen is het woord hulpsinterklaas niet gevallen. Het was de échte…. en een mooie ervaring. Complimenten alom!

Ingrid van Schaik

Dag Sinterklaas, het was weer zeer geslaagd. Onze hartelijke dank en volgend jaar nodigen we de Sint graag opnieuw uit!

Familie Kroes


Top, jullie enorm bedankt! Wat weten jullie er toch altijd een ontspannen moment van te maken met veel humor en plezier. Het was echt geweldig leuk. Jullie hebben onze kids weer een onvergetelijke dag bezorgd! Tot volgend jaar.

Familie Ypma


Woensdagmiddag hebben jullie een bezoek aan ons gebracht. De kinderen, opa, oma, papa en mama vonden het geweldig. Jullie zijn beslist een aanrader! Heel veel dank voor deze leuke ervaring.

Familie Klein


Heel, heel, heel veel dank voor jullie bezoek! Kids waren totaal verrast. Het was fijn… een lichtpuntje. Dank jullie wel, ook namens de kinderen.

Henriëtte


Het is zondag 2 december. Ons huis zit vol met kinderen en kleinkinderen. Er heerst hoogspanning. De kleintjes zijn super gespannen. Ze stuiteren het hele huis door. De grote vraag is natuurlijk of Sinterklaas dit jaar nog wel zou komen. Helemaal nu de Hoofdpiet met het grote boek zoek is. Op eens wordt er op het raam getrommeld en staan er Pieten naar binnen te kijken en te zwaaien. Sinterklaas staat voor de deur. De kinderen beginnen meteen te zingen en de papa’s en mama’s en ook Opa en Oma zingen naar harte lust mee. Gelukkig waren Sint en Piet goed voorbereid. Ondanks dat het grote boek zoek is hadden ze alle informatie over de kinderen nog weten te achterhalen en uit te printen. Zo wist de Sint natuurlijk alles over de kinderen.

Met Kyan praatte hij over voetbal, met Elin ging het natuurlijk over dansen en Devin werd uitgehoord over zijn fietskunsten. De kleinste van het stel Juna zag het niet zo zitten om bij de Sint op schoot te gaan zitten. Pas toen haar pop (baby) erbij werd gehaald wilde zij die wel bij de Sint ophalen.

Op enig moment was er genoeg gekletst. Sinterklaas vond dat het wel tijd was voor wat cadeautjes. En ja hoor, weer een probleem. Piet was vergeten waar hij de cadeautjes had gelaten. Gelukkig werden ze gevonden en nadat ze waren uitgedeeld werden de cadeautjes op het aftellen “10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 scheuren maar !!!” uitgepakt. Nadat de kinderen de Sint netjes bedankt hadden voor de cadeautjes was het weer tijd voor de Sint om naar zijn volgende bezoekadres te gaan. Het was weer een heel gezellig bezoek en we hopen dat de Sint volgend jaar weer tijd kan vinden om ons te bezoeken.

Jan en José Noorman


De kinderen hebben genoten van uw bezoek aan ons bedrijf. Super bedankt en tot volgend jaar.

NEXUS/Nederland