Referenties

Waar wij allemaal pepernoten hebben gestrooid

Buiten de vele huisbezoeken die wij jaarlijks met groot succes afleggen, hebben wij bovendien naar volle tevredenheid onze opwachting gemaakt bij bedrijven als KPN, Dr. Oetker, Liftinstituut, Albert Heijn, Plus Supermarkt, Randstad, Leitz, NEXUS Nederland, Zilveren Kruis (Agis) Zorgverzekeraar, Netwerk VSP, Lyvore Zorggoed, Speeltuin Rivierenwijk, Strypes, Rohde & Schwarts, Expertum, Fish Partners, Studio Pauline, Bureau Sterk, MedZ Europe, Ferron Optiek, Kracht van Verschil, Faber Personeelsdiensten en Veenendaal Catering & Partyverhuur. Ook bezoeken wij veel scholen in Amersfoort waaronder Dubbelster, Dok12, Kameleon, De Border, Atlantis en de Malelande.

Wat klanten van ons vinden

Dank u voor deze fantastische en geslaagde avond. Wij hebben er erg van genoten, een fijne herinnering! Super Sint en Pieten!
Ze deden het erg leuk. Prachtige kleding en in één woord geweldig!

Fam. Koolaard

 

Sinterklaas Amersfoort verzorgt al enkele jaren onze open dag met een leuke voorstelling die veel belangstelling trekt. Heel professioneel met begeleiding van muziek in een open sfeer, waarbij de kinderen zich zichtbaar prettig voelen.

Ferron Optiek

 

We hebben erg genoten van jullie bezoekje. Het was gezellig en jullie hebben het fantastisch gedaan. De kinderen raakten er maar niet over uitgesproken! Complimenten voor jullie allemaal.

Fam. Veraart

 

Bedankt Sinterklaas en Pieten, de kinderen vonden het heel spannend en raken er maar niet over uitgepraat. Het was helemaal super!

Familie Bruins

 

Hallo Sinterklaas en Zwarte Piet, Hartelijk bedankt. Was een onvergetelijke avond weer voor onze schatten.

Fam. Bekker

 

Wij vonden het weer een feest om jullie te mogen begroeten. Erg leuk hoe jullie de rust bewaarden en alle kinderen aandacht gaven. Dank weer voor een geslaagde middag!!

Fam. van den Berg

 

Hallo Regelpiet, zoals je weet heeft de Sint vandaag ook diverse scholen bezocht, hoe kan je het niet weten. Onze kleinzoon van 4 kwam vandaag thuis met de opmerking dat de Sint op school niet de echte was. De echte komt altijd thuis bij opa en oma. Het is maar dat je het even weet dat je onze kleinzoon niet voor de gek kunt houden.

Fam. Noorman